Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

Μετακινώντας το σώμα της είδαν ότι κρατούσε ΚΑΤΙ στα χέρια της. Μόλις κατάλαβαν τι ήταν, τους κόπηκε η ανάσα!



Όταν έπεσε από μια γέφυρα και κατρακύλησε από ύψος 9 μέτρων, η Jennifer Duncan είχε μόνο μία σκέψη: να σώσει τον γιο της. Τι είχε συμβεί; Η 23χρονη Jennifer και ο 8 μηνών γιος της πήγαιναν στο νηπιαγωγείο όπως κάθε μέρα.
Ενώ περνούσαν την γέφυρα, έπεσαν πάνω σε ένα μικροατύχημα και σταμάτησαν στην άκρη του δρόμου μαζί με ένα άλλο αυτοκίνητο για να περιμένουν την αστυνομία. Εκείνη και το μωρό της ήταν ασφαλείς στην άκρη της γέφυρας, ή έτσι νόμιζε.
Ξαφνικά, ένα άλλο αυτοκίνητο που περνούσε την γέφυρα έχασε την έλεγχο και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο που βρισκόταν μπροστά του και τους έσπρωξε από την γέφυρα. Καθώς έπεφταν από τα 9 μέτρα, η Jennifer ενστικτωδώς τύλιξε τα χέρια της γύρω από τον γιο της και έγινε μια ανθρώπινη ασπίδα για να τον προστατέψει.
Και έπιασε. Το μωρό της όχι μόνο έζησε, αλλά δεν έπαθε και τίποτα. Η Jennifer, ωστόσο, είχε κάνει μια πολύ βαριά θυσία. Ήταν ακόμα ζωντανή, αλλά παρ’όλο που με την πρώτη της αντίδραση είχε καταφέρει ακριβώς αυτό που ήθελε, η ζωή της δεν θα ήταν πια η ίδια.
Την μετέφεραν στο νοσοκομείο με σπασμένη λεκάνη, 9 σπασμένα οστά στην πλάτη, κατάγματα στα πόδια και τα πλευρά, τραύματα στα μπράτσα και πολλά ακόμη. Έχασε το ένα πόδι της, πέρασε μήνες στο νοσοκομείο και πολλούς ακόμα μέχρι να μάθει να περπατάει με το τεχνητό της πόδι. Έκανε συνολικά 14 εγχειρήσεις.

“Η κύρια ανησυχία μου ήταν να τον κρατήσω ασφαλή, να βεβαιωθώ ότι θα ήταν καλά”, θυμάται η Jennifer. “Χρειάστηκε μόνο ένα δευτερόλεπτο και – βλέποντας ότι πέφταμε – προσπάθησα να τον αρπάξω όσο πιο σφιχτά μπορούσα.” Οι φίλοι της δημιούργησαν μια καμπάνια στο GoFundMe για να την βοηθήσουν να πληρώσει την ακριβή θεραπεία της.
Δείτε ολόκληρη την ιστορία της στην συνέντευξη:

Τι επική πράξη θάρρους! Η αγάπη των γονιών για τα παιδιά τους δίνει στους ανθρώπους ηρωική δύναμη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌