Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Filled Under: ,

Σύντομα η Ελλάδα θα γεμίσει από αυτά τα μαύρα φορτηγά! Ποια είναι και τι ακριβώς θα κάνουν;


Mια πρωτότυπη ενέργεια σκέφτηκε η εταιρεία Vibram για να προωθηθεί στην ελληνική αγορά. Η εν λόγω εταιρεία σας αλλάζει τις σόλες στα παπούτσια και αναβαθμίζει τα υποδήματά σας, δίνοντας μοναδικό προσωπικό στυλ. Κάτι τέτοιο λοιπόν θα κάνει και στα φορτηγά- εργαστήρια που θα συναντά κάποιος στους ελληνικούς δρόμους και σε συγκεκριμένα σημεία σε λίγο καιρό.

Μπορείτε να αναβαθμίσετε τα υποδήματά σας, επιλέγοντας σόλες υψηλής απόδοσης από μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και υλικών. Εφαρμόζετε το σχέδιο σόλας Vibram που σας ταιριάζει και βελτιώνετε τα υποδήματα σας δίνοντας καλύτερη απόδοση, σε ποικίλες συνθήκες.  Προσαρμόζοντας σόλα Vibram, κάθε παπούτσι μπορεί αισθητά να αυξήσει τις επιδόσεις του: καλύτερη πρόσφυση, λιγότερο βάρος, περισσότερο όγκο… ανάλογα με την επιλογή σας!


Image result for vibram ελλαδα
Η Vibram αποτελεί μια από τις σημαντικότερες εταιρείες παραγωγής ελαστικών για υποδήματα καιείναι σε θέση να προσφέρει προϊόντα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας. Η υπηρεσία αλλαγής σόλας μέσω των φορτηγών προσφέρεται σε ένα ανοιχτό εργαστήριο με ενιαία διαρρύθμιση, που στεγάζεται στο όχημα, με παράδοση σε λιγότερο από 24 ώρες.
Μπορείτε να γνωρίσετε από κοντά την ιταλική χειροτεχνία και φινέτσα, με αρχή από τις 23 έως 27 Ιανουαρίου, με το πρώτο φορτηγό να βρίσκεται στην Ακαδημία Αθηνών!
animation animated fashion style shoes

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌