Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

Η ΑΝΕΡΓΙΑ στην ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΡΙΖΕΙ! Τα στοιχεία ΣΟΚΑΡΟΥΝ...

23,1% είναι το επίσημο ποσοστό της ανεργίας στην Ελλάδα για το μήνα Σεπτέμβριο, ελαφρώς μειωμένο σε σχέση με τον Αύγουστο που ήταν στο 23,3% και κατά 1,6% σε σχέση με το Σεπτέμβριο του 2015. Τα στοιχεία προέρχονται από τη Eurostat.
Η Ελλάδα παραμένει στην πρώτη θέση σε ό,τι αφορά την ανεργία, τόσο στο συνολικό ποσοστό, όσο και στην ανεργία των νέων, η οποία διαμορφώθηκε στο 46,1%. Ακολουθεί η Ισπανία με 19,2% και 44,4% αντίστοιχα, με στοιχεία, όμως, του Νοεμβρίου 2016. Τα μικρότερα ποσοστά ανεργίας τον Νοέμβριο καταγράφηκαν στην Τσεχία (3,7%) και τη Γερμανία (4,1%).
Συνολικά στην Ευρώζωνη, το ποσοστό ανεργίας για τον Νοέμβριο διαμορφώθηκε στο 9,8%, σταθερό σε σχέση με τον Οκτώβριο του 2016 και μειωμένο από 10,5% τον Νοέμβριο του 2015. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Eurostat, πρόκειται για το χαμηλότερο ποσοστό ανεργίας που καταγράφεται στην Ευρωζώνη από τον Ιούλιο του 2009. Σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης, το ίδιο ποσοστό διαμορφώθηκε στο 8,3% σε σχέση με 8,4% τον Οκτώβριο και 9% πριν από έναν χρόνο.
Μη πληροφορίες από Eurostat

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌