Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Filled Under: ,

Καταδικάστηκε για βιασμό γιατί έβγαλε το προφυλακτικό την ώρα του σεξ

Πρωτοφανής δικαστική απόφαση στην Ελβετία -H γυναίκα δεν έδωσε τη συγκατάθεσή της -Ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε 12μηνη φυλάκιση με αναστολή

Ένας Γάλλος που έκανε σεξ χωρίς προφυλακτικό ενώ η σύντροφός του είχε την εντύπωση πώς το φορούσε καταδικάστηκε για βιασμό.
Δικαστήριο στη Λωζάννη της Ελβετίας με μια απόφαση ορόσημο κατέληξε στο συμπέρασμα ότι σεξ χωρίς προστασία, όταν ο σύντροφος πιστεύει ότι χρησιμοποιείται συνιστά βιασμό.
Ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε 12μηνη φυλάκιση με αναστολή.
Ο 47χρονος ο οποίος για λόγους ευνόητους διατηρεί την ανωνυμία του και η Ελβετίδα σύντροφός του γνωρίστηκαν μέσω του Tinder μια online εφαρμογή εύρεσης ερωτικών συντρόφων.
Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η γυναίκα η ερωτική πράξη ξεκίνησε με τη χρήση προφυλακτικού αλλά ο άνδρας στη συνέχεια το αφαίρεσε χωρίς να ζητήσει τη συγκατάθεσή της. Η ίδια λέει πως αν το γνώριζε θα σταματούσε την συνεύρεση μαζί του.
Ο δικηγόρος του θύματος μετά την ετυμηγορία  του δικαστηρίου είπε πως η εν λόγω απόφαση είναι «ένα μεγάλο βήμα για την Ελβετία».
Πηγή: protothema.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌