Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

ΓΕΛΑΝΕ και τα ΤΣΙΜΕΝΤΑ! Θα μειώσει, ο Μητσοτάκης, τον ΕΝΦΙΑ αλλά...δεν ξέρει πώς...



Σήμερα Σάββατο 28 Ιανουαρίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε στο 34ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΠΟΜΙΔΑ, για τις σκέψεις του πάνω στην αγορά ακινήτων.
«Η ελληνική αγορά ακινήτων» είπε ο κ. Μητσοτάκης «παρουσιάζει μια σειρά από επενδυτικές ευκαιρίες που μπορούν, υπό προϋποθέσεις, να αναστρέψουν τις σημερινές αρνητικές προσδοκίες. Για να μετατραπούν, όμως, οι ευκαιρίες σε έργα απαιτείται άλλη πολιτική που θα υπερβαίνει υφιστάμενα εμπόδια και δεν θα προσθέτει νέα».
Η είδηση λοιπόν είναι ότι «Δεσμεύτηκα για μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% στην πρώτη διετία, που αφορά όλους τους ιδιοκτήτες ακινήτων… Μείωση φόρου στις επιχειρήσεις στο 20%, από 29% και του φόρου στα μερίσματα στο 5%, από 15%».
Πώς θα επιτευχθεί αυτό. Με ένα πρόγραμμα που ακόμα επεξεργάζονται. «Στη Νέα Δημοκρατία, δουλεύουμε σε ένα σχέδιο που θα δώσει στην οικονομία μας ώθηση με σύνθετες πολιτικές κινήτρων, ξένων επενδύσεων, συμπράξεων δημόσιου – ιδιωτικού τομέα».
Κατά συνέπεια. Η Νέα Δημοκρατία δε θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ (συγκρατήθηκαν στην παροχολογία) αλλά θα τον μειώσει. Πώς θα το πετύχει αυτό… άγνωστο ακόμα. Όχι άγνωστο σε εμάς. Άγνωστο σε αυτούς…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌