Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ!«ΔΕ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ»...

Συνεχίζει τις προκλήσεις ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που ακολουθεί το δρόμο της πρόκλησης και της επίθεσης κατά του Ελληνισμού.
Ο Ερντογάν άρχισε τις εθνικιστικές κορώνες και απείλησε πως η Τουρκία δεν θα φύγει ποτέ από την Κύπρο, κατηγορώντας την Ελλάδα πως «το βάζει στα πόδια από μια λύση για την Κύπρο» παρά την «ειλικρίνεια των Τουρκοκυπρίων».
Προειδοποίησε την Ελλάδα ότι δεν θα πρέπει να περιμένει λύση στο Κυπριακό χωρίς την εγγύηση της Τουρκίας. «Η Τουρκία θα παραμείνει για πάντα στην Κύπρο», είπε ο Ερντογάν αποκλείοντας την απόσυρση των τουρκικών στρατευμάτων από το νησί. Όπως είπε, ότι κάτι τέτοιο θα απαιτούσε και οι δύο πλευρές να αποσύρουν τα στρατεύματά τους.
«Είπαμε στην Κύπρο και την Ελλάδα ξεκάθαρα ότι δεν θα πρέπει να περιμένουν μια λύση χωρίς την Τουρκία ως εγγυήτρια χώρα. Θα είμαστε εκεί για πάντα» είπε ο Ερντογάν σε δημοσιογράφους στην Κωνσταντινούπολη, μετά την προσευχή της Παρασκευής, όπως μεταδίδει το Reuters.
Ο Τούρκος πρόεδρος αναφέρθηκε και στο ζήτημα της εναλλασσόμενης προεδρίας, προτείνοντας δυο περιόδους προεδρίας από τους Ελληνοκύπριους και μια από τους Τουρκοκύπριους, ενώ η ελληνοκυπριακή πλευρά ζητά τέσσερις περιόδους. «Οι όροι που προβλέπονται δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτοί», είπε.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌