Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

ΣΤΑ ΟΡΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!Η Ρωσία αποχωρεί από τους G-8!Γέμισε S-400 η χώρα...

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Κρεμλίνο ο Βλαντιμίρ Πούτιν σκέπτεται την αποχώρηση της Ρωσίας από την G-8, το γκρουπ των ισχυρότερων οικονομικών κρατών στον κόσμο.
Το επόμενο βήμα θα είναι η απομάκρυνση των Πρέσβεων και η διπλωματική κρίση, αν τελικά προχωρήσει ο Πρόεδρος Πούτιν. Την ίδια όμως στιγμή, εν αναμονή της απόφασης Πούτιν, οι στρατιωτικοί ετοιμάζονται γεμίζοντας τη χώρα με S-400 από άκρη σε άκρη.


Όλα τα αντιαεροπορικά συντάγματα  πυραύλων S-400 «Triumph της αποκαλούμενης  νότιας στρατιωτικής περιοχή (YUVO) έχουν στρέψει τα ραντάρ τους στην Κριμαία, ανακοίνωσε η υπηρεσία τύπου του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού. Η Ρωσία βρίσκεται σε συναγερμό από το μπαράζ δηλώσεων από την Ουκρανία, τη Γερμανία και τη Δύση για επανάκτηση της Κριμαίας και λαμβάνει τα μέτρα της. Θυμίζουμε πως οι Αμερικανοί ανακοίνωσαν ότι σε περίπτωση πολέμου η Ρωσία θα  προελάσει προς την  περιοχή Ντόνετσκ και Λουγκάνσκ μόνη της, με δύναμη γύρω στους 26.000 στρατιώτες και εκατοντάδες άρματα μάχης. Το Κρεμλίνο επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή του που έγραφε πως : «Ολόκληρος ο οπλισμός της δύναμης αεράμυνας της Σεβαστούπολης, Θεοδοσίας έχει αντικατασταθεί με το πυραυλικό σύστημα  S-400 Triumph. Το προσωπικό των  συνταγμάτων  πέρασε με επιτυχία την επανεκπαίδευση από το  Αύγουστο του περασμένου έτους, ως μέρος του σχεδίου SKSHU» με την εκτεταμένη εκπαίδευση εκτοξεύσεων πυραύλων».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌