Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

H πλουσιότερη Ρωσίδα ΕΠΕΝΔΥΕΙ στην ΕΛΛΑΔΑ! Έκανε την ΑΡΧΗ και κατασκευάζει...



Ονομάζεται Γιελένα Μπατούρινα και είναι η πιο πλούσια ρωσίδα, με το όνομα της να φιγουράρει στη λίστες του "Forbes" και την περιουσία της να ξεπερνάει τα 4 δς δολάρια. 
Είναι ιδιοκτήτρια της κατασκευαστικής εταιρείας Inteco Beteiligungs και σύζυγος του πρώην Δημάρχου της Μόσχας και μόλις έβαλε μπρος για την κατασκευή φωτοβολταϊκό πάρκο στα Φάρσαλα, ενώ στα σχέδια της είναι να δραστηριοποιηθεί επενδυτικά στη χώρα μας και να ανοίξει θέσεις εργασίας. 
Η εταιρεία της είναι από τις πιο ισχυρές στις κατασκευές, τον τουρισμό και την ενέργεια και σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, η επένδυση του πάρκου αναμένεται να φτάσει τα 20 εκατ. ευρώ εντός του 2017, ενώ τα προσδοκώμενα ετήσια έσοδα αγγίζουν τις 500.000 ευρώ.
"Βλέπουμε το μέλλον του επενδυτικού μας σχεδίου όχι μόνο στην επέκταση της ισχύος. Αναπτύσσουμε πλέον υπο-σχέδιο το οποίο αφορά την αποθήκευση ενέργειας από πολλαπλές πηγές, το οποίο συνιστά ένα νέο σύστημα έξυπνης ενεργειακής κατανάλωσης", δήλωσε στον Τύπο. 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌