Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

Tο ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ του ΑΙΩΝΑ! Ο ΣΥΡΙΖΑ βλέπει ΑΝΑΠΤΥΞΗ το 2017...



«Από τα μέσα του 2017 και όλο το 2018 θα βλέπουμε μια ανάπτυξη που θα τρίβουμε τα μάτια μας», τόνισε ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης και όλος ο ελληνικός λαός αμέσως ένιωσε την ελπίδα να έρχεται, μετά από τα δύο χρόνια καθυστέρησης. 
Μόνο με ειρωνική διάθεση μπορούμε, πλέον, να αντιμετωπίζουμε τέτοιου είδους δηλώσεις των πολιτικών μας, αφού, η κυβέρνηση συνεχίζει να παίζει το γνωστό παιχνίδι της. 
Ο κ. Φλαμπουράρης, καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, υπογράμμισε ότι «τα επόμενα χρόνια θα είναι χρόνια στα οποία θα υπάρχει λίγο περισσότερο η άνοιξη και γι' αυτό διαβεβαιώνω τους Έλληνες ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει μείωση μισθών-συντάξεων διότι το πλεόνασμα θα είναι μεγαλύτερο απ' ότι υπολογίζεται», ενώ, σε άλλο σημείο, υποστήριξε: «Μην περιμένετε εκλογές. Δεν θα πάμε σε εκλογές. Ο λαός είναι σίγουρος ότι το 2018 θα βγούμε από την κρίση».
Επίσης, συνεχίζοντας το παραλήρημα, είπε: «Πλέον δεν βλέπεις άνθρωπο, άνδρα, γυναίκα, παιδί, να ψάχνει μέσα στα σκουπίδια για το φαγητό του», με τον κ Αυτιά να απαντάει: «Ανάλογα τι ώρα βγαίνετε». «Ο,τι ώρα κι αν βγαίνω. Από το πρωί είμαι στον δρόμο. Πλέον δεν βλέπεις αυτό που είχε επεκταθεί τρομακτικά την περίοδο του 2014», πρόσθεσε ο υπουργός και διευκρίνισε ότι:  «Δεν πιστεύουμε στις δημοσκοπήσεις. Δεν πιστεύουμε ότι έχουμε τις μισές μονάδες από τη ΝΔ. Ο κόσμος συνεχίζει να μας στηρίζει. Μας βλέπει στο δρόμο και μας λέει κρατάτε γερά».
Όσο για αυτό, έχουμε και απόδειξη την επίσκεψη του κ. Φλαμπουράρη στη Χαλκίδα, όπου έτυχε «θερμότατης» υποδοχής. Δείτε τι έγινε ΕΔΩ

1 σχόλια:

  1. Γεια σας

    Χρειάζεστε ένα δάνειο ή μια επένδυση για την υλοποίηση του έργου σας, δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για σας. Προσφέρουμε πιστώσεις για κάποια συγκεκριμένη περίοδο 30 ετών. Η προσφορά κυμαίνεται από 10.000 € έως 1.500.000 €. Παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

    E-mail: stephannefillon@gmail.com

    Εγκάρδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌