Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

Το ιστιοφόρο των 450 εκατ. δολαρίων του Ρώσου μεγιστάνα που κατέφθασε στο λιμάνι Κίελ της Γερμανίας (φωτό & βίντεο)



Έχει 468 πόδια μήκος, τρία ιστία ύψους 300 ποδιών το καθένα και αποτιμάται στα... 450 εκατ. δολάρια! Πρόκειται για το μοναδικό στην κατασκευή του ιστιοφόρο του Ρώσου μεγιστάνα Αντρέι Ιγκόρεβιτς Μελνιτσένκο, το οποίο πραγματοποιεί δοκιμαστικό ταξίδι και μόλις την Κυριακή κατέφτασε στη Γερμανία, ενώ είχε ξεκινήσει το ταξίδι του από την ανατολική Ισπανία.
 
Ο Ρώσος μεγιστάνας με τη σύζυγό του
 
Το εντυπωσιακό σκάφος κατέπλευσε στο λιμάνι της Βόρειας Γερμανίας, στο Κίελ και προσέλκυσε τα βλέμματα των ντόπιων κατοίκων. Τα ιστία του, όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ, είναι ψηλότερα από το... Big Ben στο Λονδίνο και φέρει αγγλική σημαία.
 
Η κίνηση επιτυγχάνεται με δύο μηχανές των ντίζελ και δύο ηλεκτρικές, ενώ η λειτουργία των ιστίων του αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογικής εξέλιξης. Πάνω στο εντυπωσιακό και πανάκριβο σκάφος υπάρχει ελικόπτερο, αλλά και κάθε είδους πολυτέλεια, μετά από ειδική παραγγελία του Ρώσου μεγιστάνα. Διαθέτει οκτώ ορόφους, οι οποίοι συνδέονται με ασανσέρ.
 
Η περιουσία του Μιλνιτσένκο ανέρχεται σε 13,4 δισ. δολάρια. Το μόνιμο πλήρωμα αριθμεί 54 άτομα, ενώ στο εσωτερικό του υπάρχουν 20 ευρύχωρα διαμερίσματα, για αντίστοιχες οικογένειες.
 
Δείτε τις φωτογραφίες...




















0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌