Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

«Κόπηκε» η ΕΛΛΑΔΑ! Κλείνουν τα Τέμπη! Αναλυτικά τα μπλόκα...



Σε κλείσιμο των Τεμπών προχωρούν οι αγρότες, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας και μέλος της επιτροπής του μπλόκου της Νίκαιας, Ρίζος Μαρούδας.
Συγκεκριμένα, όπως σημείωσε, από το μπλόκο της Νίκαιας οι αγρότες με τα τρακτέρ τους θα προχωρήσουν σήμερα, Κυριακή, σε αποκλεισμό και της κοιλάδας των Τεμπών κρατώντας κλειστά και τα δυο ρεύματα της εθνικής οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης από τις 14:00 το μεσημέρι ως και τις 16:00 το απόγευμα.
Επιπλέον, κλειστή παραμένει και στα δύο ρεύματα η Εθνική Οδός Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στη Νίκαια, όπου οι αγρότες κρατούν κλειστό το ρεύμα προς Αθήνα, αλλά και στον κόμβο του Πλατυκάμπου, όπου οι αγρότες του μπλόκου έχουν αποκλείσει το ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.
Αποκλεισμένη και στα δύο ρεύματα παραμένει για έβδομη ημέρα σήμερα η Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής, στα πράσινα φανάρια (διασταύρωση πριν το αεροδρόμιο Μακεδονία), από αγρότες και κτηνοτρόφους Νομού Χαλκιδικής και αρκετών περιοχών της ανατολικής Θεσσαλονίκης.
Για σήμερα Κυριακή, οι αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους με δίωρο αποκλεισμό της εθνικής οδού Αντιρρίου- Ιωαννίνων από τις 19:00 έως τις 21:00, στον κόμβο του Κεφαλοβρύσου, κοντά στο Αιτωλικό, ενώ κλειστή επίσης θα είναι και η Αθηνών- Κορίνθου στο ύψος του Κιάτου από τις πέντε ως και τις επτά το απόγευμα, αλλά και η Κορίνθου - Πατρών στο ύψος του Αιγίου από τις 18:30  έως τις 21:30.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌