Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

Ο Τραμπ το ξεκαθάρισε!Παραλογισμοί και ΜΟΝΟ...

«Αυτή η ιστορία των ρωσικών διασυνδέσεων είναι ένας παραλογισμός, είναι απλώς μια προσπάθεια συγκάλυψης των πολλών λαθών που διέπραξε η ηττημένη προεκλογική εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον» έγραψε ο Ντόναλντ Τράμπ,στο Twitter,απορρίπτοντας  κάθε «διασύνδεση» του με τη Ρωσία,μετά από το περιστατικό με το σύβουλο του Μάικλ Φλιν.
«Ήταν πολύ ήπιος ο Ομπάμα με τη Ρωσία;»,συμπλήρωσε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ στην ανάρτηση του,ενώ υπογράμμισε:"Τα μέσα ενημέρωσης που διασπείρουν ψευδείς πληροφορίες έχουν τρελαθεί με τις θεωρίες συνωμοσίας και το τυφλό μίσος τους" συνέχισε ο Τραμπ στο Twitter, "δείχνοντας" κυρίως το CNN και το MSNBC που "είναι αδύνατον να τα παρακολουθήσεις". 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌