Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ-ΒΟΜΒΑ στη Ν.Δ! Οργή στη Βάση του Κόμματος για τον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ...



Σύμφωνα με πληροφορίες η Άννα Διαμαντοπούλου, η πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ αφήνει την κομματική πρωτοβουλία του Γιώργου Φλωρίδη και του Γιάννη Ραγκούση  για να ενταχθεί στη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Οι πληροφορίες θέλουν τις συζητήσεις να είναι σε τόσο προχωρημένο στάδιο που μένουν οι τελικές λεπτομέρειες για την ανακοίνωση της προσχώρησης.
Αν για την Άννα Διαμαντοπούλου η προσχώρηση αυτή είναι επιστροφή στην ενεργό πολιτική σκηνή και μάλιστα σε κόμμα που δημοσκοπικά φαίνεται πως θα κυβερνήσει, για τη Νέα Δημοκρατία τα πράγματα δεν είναι τόσο ξεκάθαρα.
Οι συνεχείς διευρύνσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τα Αριστερά-Κέντρο και το σημιτικό ΠΑΣΟΚ έχουν προκαλέσει αναστάτωση στη Βάση της Νέας Δημοκρατίας που δεν επιθυμούν σχέσεις με το παλιό ‘Διαπλεκόμενο’ ΠΑΣΟΚ του σκανδάλου του χρηματιστηρίου.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌