Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

ΚΛΑΙΝΕ οι ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ! Βλέπουν τη ΔΙΑΛΥΣΗ…



Mε μια ανάρτηση του στο facebook, ο πρώην πρωθυπουργός των Σκοπίων Νίκολα Γκρούεφσκι, έγραψε ότι «ξένα κέντρα» επιδιώκουν την απομάκρυνση του κόμματός του από την εξουσία και τη δημιουργία μιας άλλης κυβέρνησης, με επικεφαλής τον ηγέτη του SDSM, Ζόραν Ζάεφ, που θα έχει ως στόχο την αλλαγή του ονόματος της χώρας. 
«Ο κύριος λόγος της όλης επιχείρησης για να ανατραπεί η κυβέρνηση του VMRO-DPMNE και να έρθει στην εξουσία ο Ζόραν Ζάεφ, είναι η αποδυνάμωση του κράτους, με στόχο την αλλαγή του ονόματος και της ταυτότητας των “Μακεδόνων”. Αυτός είναι ο κύριος και βασικός λόγος για τον οποίο ξεκίνησε η επιχείρηση αποδόμησης του VMRO-DPMNE από κάποια ξένα κέντρα. Η διαδικασία αυτή μπορεί να οδηγήσει στην απώλεια του κράτους. Η διγλωσσία (σ.σ καθιέρωση της αλβανικής ως δεύτερης επίσημης γλώσσας στα Σκόπια) είναι δευτερεύων στόχος. Μετά τη διγλωσσία θα ξεκινήσουν οι προετοιμασίες για την καντονοποίηση της χώρας, ως επόμενος στόχος. Βήμα προς βήμα. Η επιχείρηση έχει τέσσερις φάσεις: η πρώτη ήταν η δημιουργία κρίσης και αποσταθεροποίησης, η δεύτερη ήταν ο εκβιασμός της κυβέρνησης και των θεσμικών οργάνων μέσω ειδικού ψυχολογικού πολέμου, η τρίτη ήταν η διεξαγωγή εκλογών και η αλλαγή της κυβέρνησης και η τέταρτη είναι η υλοποίηση των στόχων», έγραψε και πρόσθεσε: «Αν ο Ζάεφ θέλει να γίνει πρωθυπουργός με οποιοδήποτε τίμημα, ας μην βλάψει το κράτος και τα εθνικά συμφέροντα.
Ας υλοποιήσει το εκλογικό του πρόγραμμα, χωρίς επαναπροσδιορισμό του κράτους. Ας βάλει εναντίον μας, όχι όμως κατά του κράτους και των θεμελίων του. Μάλιστα, εγώ προσφέρομαι ευχαρίστως, εάν κάτι τέτοιο αποτελεί προϋπόθεση για τον Ζάεφ, να συλληφθώ και να οδηγηθώ στη φυλακή και το VMRO-DPMNE να υποστηρίξτε τον Ζάεφ να σχηματίσει κυβέρνηση μειοψηφίας όσο καιρό χρειαστεί, μέχρι τις επόμενες εκλογές, τις οποίες θα συμφωνήσουμε από κοινού».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌