Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

Παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο Φίλιππος Λαιμός και Μαριάννα Γουλανδρή [εικόνες και video]

Μετά τον πολιτικό γάμο ήρθε και ο θρησκευτικός... Και ήταν βγαλμένος από όνειρο!
Ο λόγος για την Μαριάννα Γουλανδρή και τον Φίλιππο Λαιμό που ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σήμερα, με μια μεγαλόπρεπη τελετή στην Αγία Σοφία του Λονδίνου.
Ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού είχε τελεστεί σε κλειστό κύκλο σε δημαρχείο του Λονδίνου, ενώ οι αρραβώνες του στο Πόρτο Χέλι.
Ο γιος του Νικόλα Σ. Λαιμού και της Ειρήνης Λαιμού και η κόρη της Χριστιάννας και του Γιώργου Γουλανδρή και εγγονή του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη παντρεύτηκαν παρουσία εκλεκτών καλεσμένων -γνωστών επιχειρηματιών, εφοπλιστών και γαλαζοαίματων- και εικόνες είδαμε να δίνονται στη δημοσιότητα μέσω του λογαριασμού στο Instagram καλής φίλης του ζευγαριού. H νύφη επέλεξε ένα πανέμορφο λευκό νυφικό και τα μαλλιά της ήταν ένα σικ σινιόν με πέπλο. Στον γάμο παρευρέθηκε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, ο γιος του ο Νικόλαος  και η αδελφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας.
Προηγήθηκε μεγάλο πάρτι και το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία.





















0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌