Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Filled Under:

Άδωνις Γεωργιάδης: Εμείς δεν είμαστε ΣΥΡΙΖΑ, θα τηρήσουμε την συμφωνία

O Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε ότι η όποια επόμενη ελληνική κυβέρνηση πρέπει να λαμβάνει υπόψιν πως πάντα λέμε ότι οι υπογραφές που βάζει μια ελληνική κυβέρνηση δεσμεύουν την ελληνική δημοκρατία.
Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι εμείς δεν είμαστε ΣΥΡΙΖΑ, εμείς θα τηρήσουμε την συμφωνία γιατί πάντα λέμε ότι οι υπογραφές που βάζει μια ελληνική κυβέρνηση, όχι η παρούσα, οποιαδήποτε, δεσμεύουν την ελληνική δημοκρατία. Άρα, η όποια επόμενη ελληνική κυβέρνηση πρέπει αυτό να το λαμβάνει υπόψιν.
Ο κύριος Γεωργιάδης, σχολιάζοντας το ζήτημα που έχει προκύψει, είπε ακόμα ότι «η δήλωση του κυρίου Σαπέν για το ΔΝΤ διαψεύστηκε από το ίδιο το Ταμείο, η δήλωση του κυρίου Σόιμπλε δεν λέει αυτό το πράγμα, λέει ότι η σημερινή αντιπολίτευση θα πρέπει να σεβαστεί τη συμφωνία και να έχει κάνει κάποιου είδους δήλωση ότι θα σεβαστεί τη συμφωνία, διότι τα μέτρα είναι και για μετά τη θητεία αυτής της κυβέρνησης».
«Η ΝΔ δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ, εμείς δεν είπαμε ούτε ότι θα καταργήσουμε το μνημόνιο με έναν νόμο και ένα άρθρο, ούτε go back madam Merkel, ούτε ότι θα εξορίσουμε την τρόικα», πρόσθεσε και συμπλήρωσε πως «η δήλωση του κ. Σόιμπλε δεν μας αφορά, αυτά είναι θέματα λυμένα».
Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στην ΕΡΤ, επισήμανε ακόμα πως «στην Ελλάδα δεν έχουν υπογραφεί μελλοντικά μέτρα από την αντιπολίτευση» και τόνισε ότι «η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να ψηφίσει τα μέτρα του κυρίου Τσίπρα».
Δεν μπορεί ποτέ ο κύριος Σόιμπλε να επιβάλλει σε ένα κοινοβούλιο πώς θα κινηθεί, είπε ακόμα, και κατέληξε διερωτώμενος εάν είναι τυχαίο που ανακινήθηκε τώρα το θέμα: «Προσωπικά, πιστεύω ότι όλο αυτό το θέμα το έχει προκαλέσει ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά τον κ. Σκουρλέτη και ο Φίλης και ξαφνικά οι δανειστές»;
Κείμενο: Λυδία Μώρου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌