Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Filled Under:

Ραγδαία ΕΞΕΛΙΞΗ!Ο ΤΡΑΜΠ πήρε το 'ΟΠΛΟ' και 'ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ' τον ΟΜΠΑΜΑ...

«Πόσο χαμηλά είχε πέσει ο πρόεδρος Ομπάμα ώστε να παρακολουθεί τα τηλέφωνά μου κατά την ιερή προεκλογική διαδικασία. Αυτό είναι Νίξον/Γουότεργκεϊτ. Κακός (ή άρρωστος) τύπος! Βάζω στοίχημα ότι ένας καλός δικηγόρος θα έστηνε πολύ γερή υπόθεση με το γεγονός ότι ο πρόεδρος Ομπάμα παρακολουθούσε τα τηλέφωνά μου τον Οκτώβριο, μόλις πριν από τις εκλογές!», έγραψε ο Aμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ,στο λογαριασμό του Τουίτερ,κατηγορώντας τον ουσιαστικά ‘’κατάχρηση εξουσίας’’.
Ο Ντόναλντ Τράμπ κατηγόρησε τον απερχόμενο Μπαράκ Ομπάμα πως παρακολουθούσε τα τηλέφωνα του προς το τέλος της προεκλογικής καμπάνιας του ενώ το γραφείο τύπου του Τραμπ ανέφερε πως θα ερευνηθεί περαιτέρω η κατάσταση .


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌