Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Filled Under:

Σε ΠΑΝΙΚΟ ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ! Η οργή ξεχειλίζει...



Απανωτά είναι τα εσωτερικά «χτυπήματα» που δέχεται η Νέα Δημοκρατία, ειδικά μετά την έμμεση «επίθεση» από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και την Κατερίνα Παπακώστα, στην πολιτική γραμμή που ακολουθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 
Η Πειραιώς προσπάθησε να μη δώσει έκταση στο θέμα, αν και πληροφορίες ανέφεραν ότι συζητήθηκε ακόμα και το ενδεχόμενο διαγραφής του πρώην «γαλάζιου» προέδρου (δείτε λεπτομέρειες ΕΔΩ).
Ωστόσο, η δημόσια αμφισβήτηση της στρατηγικής Μητσοτάκη ήταν η αφορμή για να ανοίξει ξανά ο «ασκός του Αιόλου» και να ακουστούν διαφωνίες εντός της παράταξης από τους «καραμανλικούς» βουλευτές, κυρίως, που επιθυμούν να γίνει μια αλλαγή στη γραμμή πολιτικής. 
Την ίδια ώρα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης «οργώνει» την «καραμανλική» Μακεδονία στο πλαίσιο της περιοδείας του και προσπαθεί να φέρει τις ισορροπίες στο κόμμα. 
Συνεπώς, η εσωτερική αντιπολίτευση που έχει δημιουργηθεί με τις αυξανόμενες διαφωνίες και εντάσεις, δεν αφήνουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ασχοληθεί με αυτό που επείγει, τη δημιουργία ενός προγράμματος για να οδηγήσει τη χώρα εκτός κρίσης, όπως διαλαλεί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌