Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 15 Απριλίου 2017

Filled Under:

Συγκλονιστικό: Τα σπαρακτικά λόγια του Στάθη Ψάλτη μέσα από την εντατική

Τον δικό του γολγοθά συνεχίζει να περνάει ο Στάθης Ψάλτης, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας πάνω από ένα μήνα. 
Όπως διαβάζουμε μάλιστα στην εφημερίδα Espresso, o ίδιος γνωρίζει ότι έχει καρκίνο, όχι όμως ότι είναι μεταστατικός.

Άνθρωπος από το περιβάλλον του ηθοποιού είπε στην εφημερίδα: «Κάποιες στιγμές έχει ανεβασμένη διάθεση και λέει μέχρι και ανέκδοτα και τραγούδια και άλλες πέφτει σε βύθιση λόγω των ισχυρών τραυμάτων.

Φύλακας άγγελός του είναι φυσικά η σύζυγός του, Χριστίνα, η οποία είναι μαζί του 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Αυτοί που τον επισκέπτονται πολύ συχνά είναι ο Λάκης Λαζόπουλος και ο αδερφός του, Κώστας αλλά και ο Γιάννης Σμαραγδής. Ο σκηνοθέτης μάλιστα σε μία από τις τελευταίες επισκέψεις του, πήγε στον Στάθη Ψάλτηνα δει σε βίντεο τη σκηνή του, ως ηγούμενος της Ιεράς Μονής Σινά στην ταινία «Καζαντζάκης».

Ο Στάθης Ψάλτης χάρηκε πολύ και όπως ανέφερε στην εφημερίδα άτομο από το περιβάλλον του ηθοποιού που ήταν παρόν στη συνάντηση, πήρε δύναμη και είπε: «Φαντάζομαι τι δύναμη θα πάρουν οι θεατές»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌