Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Filled Under:

Ο τουρκικός στόλος βγήκε στην ΚΥΠΡΟ! Πάμε για ΠΟΛΕΜΟ…



Έτοιμη για πόλεμο είναι η Τουρκία, η οποία έχει ήδη διαμηνύσει ότι αυτό θα συμβεί με αφορμή τις επιχειρήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ και στέλνει στόλο στην Κύπρο. 
Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες καθώς, όπως ανακοίνωσε ο Τούρκος Αρχηγός Ναυτικού, ναύαρχος Μπουλέντ Μποστάνογλου, ξεκινάει η επιχείρηση «Ασπίδα της Μεσογείου», η οποία περιλαμβάνει τον σχηματισμό αεροναυτικών δυνάμεων στην Ανατολική Μεσόγειο, έξι μίλια από τις ακτές της Ρόδου, της Κρήτης, της Καρπάθου, του συμπλέγματος της Μεγίστης και των δυτικών ακτών της Κύπρου. 
Ειδικότερα, έξι φρεγάτες, πέντε υποβρύχια, σταθμοί ραντάρ, τρεις μοίρες μαχητικών αεροσκαφών και αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας CN-235 θα συμμετέχουν, με σκοπό, όπως τόνισε ο Μποστάνογλου, την υπεράσπιση της «τουρκικής κυριαρχίας».
Πρόκειται για μια δραστική κίνηση από πλευράς Τουρκίας, η οποία τραβάει τα πράγματα στα άκρα. 
Η κατάσταση χρήζει μεγάλης προσοχής και επαγρύπνησης από την ελληνική πλευρά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌