Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Filled Under:

Ο Πούτιν καλεί τους ΠΑΝΤΕΣ! Όλοι στη μάχη κατά της ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ…



Ένα μήνυμα προς όλους έστειλε ο Βλαντιμίρ Πούτιν, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του για την Ημέρα της Νίκης που εορτάζεται σήμερα στη Ρωσία. 
Ο Ρώσος πρόεδρος υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει καμία δύναμη που να μπορεί να κατακτήσει τους  Ρώσους, ενώ, τόνισε ότι η χώρα θα είναι πάντα με τις ειρηνικές δυνάμεις. 
«Η Ρωσία θα είναι πάντοτε με την πλευρά των δυνάμεων της ειρήνης, με εκείνους που επιλέγουν την πορεία της ισότιμης εταιρικής σχέσης και αρνούνται τους πολέμους», είπε χαρακτηριστικά. 
Επιπλέον, πρόσθεσε πως «τα μαθήματα του πολέμου μάς υποχρεώνουν να παραμείνουμε σε επιφυλακή και οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας είναι ικανές να αποκρούσουν κάθε ενδεχόμενη επίθεση
Η τρέχουσα κατάσταση μάς υποχρεώνει να αυξήσουμε την αμυντική ικανότητά μας, αλλά για να διεξαγάγουμε μια αποτελεσματική μάχη εναντίον της τρομοκρατίας, του εξτρεμισμού, του νεοναζισμού και άλλων απειλών, είναι απαραίτητο να ενισχυθεί ολόκληρη η διεθνής κοινότητα», ενώ τόνισε πως «η Ρωσία είναι «ανοικτή σε μια τέτοια συνεργασία».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌