Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Filled Under:

Ο Ράμα απειλεί με προσάρτηση του Κοσόβου!

Επικίνδυνες εξελίξεις στα Βαλκάνια

Την πολιτική κρίση που έχει ξεσπάσει στο Κόσοβο επιθυμεί να εκμεταλλευτεί ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα, προκειμένου να εντάξει την περιοχή κάτω από την "Μεγάλη Αλβανία". Συγκεκριμένα,  78 βουλευτές στο 120μελές κοινοβούλιο  υπερψήφισαν πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης του πρωθυπουργού Ισά Μουστάφα. Οι βουλευτές κατηγορούν τον Μουστάφα ότι δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που εγείρονται και για αυτό απειλούν με πρόωρες εκλογές, οι οποίες πιθανόν να λάβουν χώρα εντός του μήνα.
Την έκρυθμη κατάσταση στο Κόσοβο επιβαρύνουν και οι πρόσφατες δηλώσεις Ράμα, στις οποίες ο Αλβανός πρωθυπουργός κάνει λόγο για προσάρτηση της περιοχής εάν απορριφθεί η αλβανική αίτηση για ένταξη στην Ε.Ε.
Υπενθυμίζεται ότι στην ευρύτερη περιοχή του Κοσόβου δρα ο περιβόητος UCK και οι Σέρβοι είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌