Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Filled Under:

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΠΑΝΟΥΛΗ-ΟΜΠΡΑNΤΟΒΙΤΣ... ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ...



Συνέντευξη Τύπου ενόψει του Final Four έδωσε ο Βασίλης Σπανούλης, στην οποία τόνισε πως το γήπεδο του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ ξυπνάει αναμνήσεις, ενώ αναφέρθηκε στον τίτλο που κατέκτησε με τον Ολυμπιακό το 2012.
Μερικές από τις σημαντικότερες δηλώσεις του:
"Σίγουρα ξυπνάει αναμνήσεις αυτό το γήπεδο. Πήραμε εδώ το τρόπαιο και η ομάδα μεγάλωσε και έχτισε χαρακτήρα. Αυτό έγινε στο παρελθόν πάντως. Τώρα κοιτάμε στο παρόν και τις νέες προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας" τόνισε ο αρχηγός του Ολυμπιακού, που δήλωσε μάλιστα υπερήφανος για την ομάδα του και τα όσα έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια στην EuroLeague.
"Αισθάνομαι περήφανος για την ομάδα που έχει καταφέρει όσα κατάφερε στο παρελθόν. Δεν είναι εύκολο, χρειάζονται πολλές θυσίες. Παλεύουμε. Πρέπει να παλεύεις για να κερδίσεις τον σεβασμό των άλλων και αυτό είναι το σημαντικότερο επίτευγμα αυτής της ομάδας" τόνισε ο Σπανούλης, που μίλησε ακόμα για το ρόλο του στους "ερυθρόλευκους" και την ηγετική ικανότητα που τον κάνει τόσο σημαντικό στην ομάδα.

"Όλη η ομάδα χάνει και όλη κερδίζει"
"Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα. Όλες οι ομάδες έχουν ρόλους και ευθύνες. Η ομάδα μου έχει δώσει κάποιες ευθύνες. Όλοι δουλεύουν σωστά και το πιο σημαντικό για εμένα είναι να βοηθώ την ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους τους. Όλη η ομάδα χάνει και όλη κερδίζει όμως".
Τέλος, Σπανούλης αναφέρθηκε και στο αυριανό παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ, υπογραμμίζοντας τη δυσκολία της αναμέτρησης. "Θα είναι σκληρό παιχνίδι, η ΤΣΣΚΑ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες, με χημεία και ηγέτες στο παρκέ. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας, να ελέγξουμε τον ρυθμό και να είμαστε συγκεντρωμένοι".

Δίπλα-δίπλα Σπανούλης-Ομπράντοβιτς!
Κι ενώ είναι γνωστό σε όλους πως οι Βασίλης Σπανούλης και Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν έχουν και τις καλύτερες των σχέσεων, οι δυο τους αποφάσισαν να το... αλλάξουν στην Πόλη.
Δίπλα-δίπλα κάθισαν οι Βασίλης Σπανούλης και Ζέλικο Ομπράντοβιτς κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου πριν την έναρξη του Final Four στην Κωνσταντινούπολη.
Οι δυο τους είναι στα... μαχαίρια εδώ και χρόνια μετά και την αποχώρηση του Σπανούλη από τον Παναθηναϊκό και τα περίφημα "αιώνια" ντέρμπι.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού και ο κόουτς της Φενέρμπαχτσε όμως φαίνεται πως δεν το λαμβάνουν υπόψη.

contra.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌