Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Filled Under:

AΠΟΚΑΛΥΨΗ! Mπαράζ συναντήσεων με τον Βλαντιμίρ Πούτιν…



O βοηθός του προέδρου της Ρωσίας, Γιούρι Ουσακόφ, γνωστοποίησε τα θέματα των συνομιλιών που θα διεξαχθούν μεταξύ του Βλαντιμίρ Πούτιν και των ηγετών των χωρών της Ομάδας των 20, που θα πραγματοποιηθεί στο Αμβούργο την Παρασκευή και το Σάββατο.
Ο Πούτιν θα συζητήσει με τον Γάλλο πρόεδρο Εμμανουήλ Μακρόν και τη Γερμανίδα καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ την κατάσταση στην Ουκρανία, σε πρωινό γεύμα στις 8 Ιουλίου. 
Ο Ουσακόφ Σημείωσε ότι η Ουκρανία δεν περιλαμβάνεται στον αριθμό των χωρών που καλούνται στη σύνοδο κορυφής της G20, επομένως, ο πρόεδρος της Ουκρανίας Πέτρο Πόροσενκο δεν θα είναι εκεί.
Ο συνεργάτης του Ρώσου προέδρου πρόσθεσε πως ο Πούτιν θα συζητήσει με τον πρόεδρος της Νότιας Κορέας, Μουν Τζε-ιν tην κατάσταση στην κορεατική χερσόνησο και θα επεκτείνουν τη συνεργασία στον πολιτικό, εμπορικό, οικονομικό, πολιτιστικό και ανθρωπιστικό τομέα.
Στη συνάντηση μεταξύ του Ρώσου Προέδρου και του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, θα συζητηθεί η κατάσταση στη Συρία.
Επίσης, στις 8 Ιουλίου, ο Πούτιν και ο Ερντογάν θα συζητήσουν για την υλοποίηση του τουρκικού ρεύματος και την κατασκευή του πυρηνικού σταθμού Akkuyu.  πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌