Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Filled Under:

ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ! Απαγορεύουν το «ΚΥΡΙΕΣ και ΚΥΡΙΟΙ»...

Ο χαιρετισμός «κυρίες και κύριοι» θα αποτελεί παρελθόν στο μετρό του Λονδίνου, καθώς θα σταματήσει να υφίσταται, όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός τοπικής αυτοδιοίκησης υπεύθυνος για το σύστημα μεταφορών στο Λονδίνο, TfL.
Πλέον, αυτό που θα ακούγεται θα είναι «γεια σε όλους», σε μια προσπάθεια το μετρό να γίνει πιο ουδέτερο από πλευράς φύλου. Η TfL είπε ότι η κίνηση αυτή γίνεται για να διασφαλιστεί ότι όλοι οι επιβάτες αισθάνονται «ευπρόσδεκτοι».
Ο Mark Evers, διευθυντής στρατηγικής πελατών στην TfL, δήλωσε: «Θέλουμε όλοι να αισθάνονται ευπρόσδεκτοι στο δίκτυο μεταφορών μας. Έχουμε αναθεωρήσει τη γλώσσα που χρησιμοποιούμε στις ανακοινώσεις και θα διασφαλίσουμε ότι είναι πλήρως περιεκτική, αντανακλώντας τη μεγάλη ποικιλία του Λονδίνου».
Η ομάδα καμπάνιας LGBT Stonewall χαιρέτισε την απόφαση, η οποία υποστηρίχθηκε από τον δήμαρχο του Λονδίνου Sadiq Khan σε συνεδρίαση της Ώρας των Ερωτήσεων του Δημάρχου τον περασμένο μήνα.
«Το TfL εξυπηρετεί μια ζωντανή, πολυποίκιλη και πολυπολιτισμική πόλη και η παροχή μιας υπηρεσίας μεταφοράς χωρίς αποκλεισμούς βρίσκεται στο επίκεντρο του σκοπού της TfL», δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης. 
Από πλευράς μας, θα πούμε μόνο και μη χειρότερα…πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌