Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Filled Under:

Ο Τίλερσον (ξανα)καλεί τη Ρωσία να... ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ! Να αποσυρθεί από την Ουκρανία...

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Ρεξ Τίλερσον κάλεσε τη Ρωσία σήμερα να κάνει το «πρώτο βήμα» για να σταματήσει η αιματηρή αυτονομιστική σύγκρουση στην ανατολική Ουκρανία, την οποία το Κίεβο και η Δύση πιστεύουν ότι τροφοδοτείται από τη Μόσχα.
Ο Τίλερσον δήλωσε ότι οι κυρώσεις θα παραμείνουν σε ισχύ εναντίον της Ρωσίας «έως ότου η Μόσχα αναστρέψει τις ενέργειές της».
Η επίσκεψη του Tillerson στην Ουκρανία ακολούθησε μετά την πρώτη συνάντηση μεταξύ του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και του Ρώσου Βλαντιμίρ Πούτιν την Παρασκευή στη σύνοδο κορυφής της G20 στο Αμβούργο της Γερμανίας.
Ο Tillerson, επιπλέον, προέτρεψε το Κρεμλίνο να «σεβαστεί την κατάπαυση του πυρός, αποσύροντας τα βαριά όπλα και επιτρέποντας στον ΟΑΣΕ να εκπληρώσει τις ευθύνες του» σύμφωνα με τη συμφωνία που επετεύχθη τον Φεβρουάριο του 2015.
Οι ΗΠΑ και η Ευρωπαϊκή Ένωση επέβαλαν κυρώσεις στη Ρωσία, αν και η Μόσχα αρνήθηκε ότι υποστηρίζει τους αυτονομιστές. πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌