Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Filled Under:

Μετανάστες στην Καβάλα πετάνε στα σκουπίδια τρόφιμα που τους δίνει το ελληνικό κράτος

Οργή έχουν προκαλέσει στο facebook φωτογραφίες από ανάρτηση ενός χρήστη που δείχνει καφάσια γεμάτα συσκευασμένο φαγητό πεταμένα στα σκουπίδια από μετανάστες που δεν τα ήθελαν ή δεν τους άρεσαν.
Οι φωτογραφίες εμφανίστηκαν πριν 2 εβδομάδες στο facebook από χρήστη που τις ανέβασε ενώ μόλις προχτές ένα άλλος χρήστες επιβεβαίωσε ότι μερικοί από τους μετανάστες πουλούν τα τρόφιμα για 10 ευρώ.

Πολλοί χρήστες γράφουν οργισμένα σχόλια ότι την στιγμή που υπάρχουν Έλληνες που πεινάνε οι μετανάστες πετάνε στα σκουπίδια ή πουλάνε τα τρόφιμα που οι ίδιοι οι Έλληνες τους προσφέρουν.

Μάλιστα ένας άλλος χρήστης σχολίασε δημόσια στο facebook ότι πολλοί από τους μετανάστες πουλάνε τα τρόφιμα έτσι ώστε να επωφεληθούν οικονομικά από αυτά.   πηγη



1 σχόλια:

  1. Eγω βλέπω στις φωτογραφίες μόνο μακαρόνια μπορει να ηταν γεματα μαμουνια και τα πέταξαν με το δικιο τους ή πολύ απλά να μην εχουν που να τα φτιάξουν για φαγητό μην είμαστε απόλυτοι κριτές από μια φωτογραφία που δεν ξέρουμε και αν είναι αληθεια όλα αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌