Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Filled Under:

Ο Μπουτάρης επιστρατεύει Celebrities! Έφαγε ΧΟΝΤΡΟ ΚΡΑΞΙΜΟ...



“Καραγκιόζη” χαρακτήρισε τον πρώην παίκτη του Survivor, Ορέστη Τσανγκ, ο δημοτικός σύμβουλος Γ. Αβαρλής κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης.
Ο Γ. Αβαρλής από την παράταξη «Ανοιχτή Πόλη» διαφώνησε με την επιλογή της διοίκησης Μπουτάρη και του αντιδήμαρχου Τουρισμού, Σπ. Πέγκα να επιστρατεύσει τον γνωστό πλέον ελληνο-κινέζο επιχειρηματία προκειμένου να βοηθήσει τον δήμο στην διείσδυσή του στην Κίνα.
Συγκεκριμένα ο δημοτικός σύμβουλος χαρακτήρισε “καραγκιόζη” τον παίκτη του Survivor αλλά και γενικότερα όλους όσους παίζουν σε τέτοια τηλεπαιχνίδια. «Αλλά βέβαια τι να περιμένεις, όταν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, χαριεντίζεται με τον Ψινάκη και τον Γαβαλά» σχολίασε εμφανώς εκνευρισμένος ο δημοτικός σύμβουλος.
Αμέσως μετά τον λόγο πήρε η δημοτική σύμβουλος Γ. Ρανέλλα η οποία ανήκει στην παράταξη του Γιάννη Μπουτάρη, όπου υπεραμύνθηκε της απόφασης του δήμου σχολιάζοντας πως ο Ορέστης Τσανγκ είναι συντοπίτης της από την περιοχή της Τριανδρίας.
Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Σπ. Πέγκας ο οποίος τον γνώριζε πριν από την συμμετοχή του στο παιχνίδι χαρακτήρισε “σοβαρό άνθρωπο” τον ελληνο-κινέζο επιχειρηματία. πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌