Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Filled Under:

EKTAKTO!Nέα ΠΡΟΔΟΣΙΑ!Χάνουμε την Κύπρο...



Πέρασε στα ψιλά, αλλά εμείς θα το αναδείξουμε. 
Το δέλεαρ της επιστροφής των προσφύγων στα σπίτιά τους και των αποζημιώσεων, είναι η αιχμή του δόρατος της τουρκικής πλευράς ώστε να κάτσουν οι Ελληνοκύπριοι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. 
Έτσι τρεις μέρες μετά την εξαγγελία Σερντάρ Ντενκτάς στην «Κ», (23/7/2017), ότι, «έχουμε προτάσεις, που όπως και το 2003 που άνοιξαν τα οδοφράγματα, θα κινηθούμε εκπλήσσοντας τους Ε/κ και τη διεθνή κοινότητα», σε σύσκεψη υπό τον κ. Ακιντζί, «κυβέρνηση», αρχηγός του κατοχικού στρατού και Τούρκος «πρέσβης» ανακοίνωσαν, επιστροφή Μαρωνιτών ως πρώτο βήμα, κάτι για το οποίο το VoiceNews σας είχε ενημερώσει.
Σύμφωνα με τις διακηρύξεις έπονται κινήσεις για τα Βαρώσια, ενώ οι πληροφορίες της «Κ» αναφέρονται σε επανεκκίνηση της Επιτροπής Αποζημιώσεων και άλλες κινήσεις.
Οι γνωρίζοντες την λατινική γλώσσα θυμούνται την φράση του Βιργιλίου "timeo Danaos et dona ferentes", και στα ελληνικά: «Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας».

Κανείς δεν λέει από την ελληνική-ελληνοκυπριακή πλευρά τι θα συμβεί με τα πετρέλαια αν προχωρήσουν οι συζητήσεις. Ιδίως αν υπογραφεί κάτι. Μήπως θα πάρει μερίδιο η Τουρκία; πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌