Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

Filled Under:

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΑΖΟΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΣΤΟΝ ΤΣΟΛΙΑ – ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΧΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ;;;;

Ακούει στο όνομα Κέβιν Ντουράντ και είναι μέλος της εθνικής ομάδας μπάσκετ των ΗΠΑ και ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους αστέρες του ΝΒΑ.

Παρόλο που είναι γνωστός και αγαπητός σε όλους του Έλληνες φιλάθλους που με αγνή πρόθεση αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν παντού την αθλητική ικανότητα και αρετή, ο συγκεκριμένος παίκτης φαίνεται ότι… βάλθηκε να έρθει να χαλάσει κάθε καλή εικόνα που είχαν σχηματίσει για αυτόν στην Ελλάδα. 
Στις παρακάτω φωτογραφίες ο Κέβιν Ντουράντ και κάποιος φίλος του με θρασύ και προκλητικό τρόπο παίρνουν «περίεργες» πόζες δίπλα στον λεβέντη Έλληνα Εύζωνα του Μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα…
Κάποιοι μίλησαν για… «ελαφρυντικό» ηλικίας του Αμερικανού παίκτη ο οποίος είναι 22 ετών αλλά δεν έχει ακόμα μάθει να σέβεται τα εθνικά σύμβολα όσων δεν είναι Αμερικάνοι, όμως πήρε την σωστή ανάλογη απάντηση από το αγέρωχο και παγερό βλέμμα του επίσης νεαρού στην ηλικία Έλληνα Ευζώνου.

(Πηγή)

3 σχόλια:

  1. Απλά είναι πειραχτήρι! Μην είστε κομλεξικοί και τα παίρνετε στραβά! Δεν του έκανε κάποια άσχημη χειρονομία αλλά ούτε τον ακούμπησε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌