Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Filled Under:

ΕΚΤΑΚΤΟ: Τηλεφώνημα για βόμβα στο λιμάνι της Σαντορίνης (upd2)




Πανικός στο λιμάνι της Σαντορίνης έπειτα από τηλεφώνημα για βόμβα σε αγκυροβολημένο πλοίο. 
 
Τρία πλοία, Το «Champions Jet I» και το «Sea Jet 2», που επρόκειτο να αναχωρήσουν για το λιμάνι του Πειραιά και τους υπόλοιπους προορισμούς τους βρίσκονται ακινητοποιημένα στο λιμάνι, ενώ χιλιάδες επιβάτες συνωστίζονται στην προβλήτα. 
  Το τηλεφώνημα που έγινε από άγνωστο στο υπουργείο Ναυτιλίας δεν διευκρίνισε σε ποιο από τα τρία πλοία έχει τοποθετηθεί ο εκρηκτικός μηχανισμός. 
Το Λιμενικό ενημερώθηκε για το περιστατικό λίγο μετά τις 12 και άμεσα έσπευσαν στο σημείο άνδρες του σώματος, που με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου πραγματοποίησαν έλεγχο στο «Νήσος Σάμος», χωρίς να εντοπίσουν κάτι ύποπτο. Αμέσως μετά, επετράπη η αναχώρηση του πλοίου με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά.
Αυτή την ώρα, οι άνδρες του Λιμενικού πραγματοποιούν έρευνες και στο «Champion Jet», το οποίο επίσης είναι αγκυροβολημένο στο λιμάνι της Σαντορίνης.  ΠΗΓΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌