Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Filled Under:

Οι άνθρωποι είναι για ΚΡΕΜΑΣΜΑ! ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ τη χώρα...



Όλοι γνωρίζουμε ότι οι πρεσβείες σε κάθε χώρα χρηματοδοτούνται από τις χώρες τους και ουδεμία οικονομική σχέση έχουν με το κράτος στο οποίο βρίσκονται.
Κι όμως, η Ελλάδα όχι μόνο χαρίζει χρήματα σε πρεσβεία, αλλά μάλιστα στην Τουρκική. Όπως αποδεικνύεται από σχετικό έγγραφο, το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών είχε αναλάβει την υποχρέωση(!) να δώσει πίστωση 27,38 ευρώ στην Τουρκική πρεσβεία για την αντικατάσταση μπαταρίας σε όχημά της.
Μάλιστα, το σχετικό έγγραφο αφορά την ανάκληση της δεσμεύσεως αυτής, καθώς αποδείχθηκε ότι τα χρήματα του Υπ.Εξ. λόγω της μη χρήσεως του ποσού αυτού για την αντικατάσταση της μπαταρίας. Δηλαδή οι Τούρκοι παίρνουν χρήματα από το Ελληνικό κράτος και δεν τα χρησιμοποιούν για τους σκοπούς τους οποίους προφασίζονται.
Μήπως υπάρχουν κάποιες υπόγειες συμφωνίες, από τις οποίες η συγκεκριμένα δεν πήγε τόσο καλά όσο έπρεπε; Κι από που κι ως που το Ελληνικό κράτος να αναλαμβάνει να πληρώνει για τα αυτοκίνητα της Τουρκικής πρεσβείας;
Πολλά και σημαντικέ ερωτήματα που πρέπει να απαντήσει το αρμόδιο υπουργείο... πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌