Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

Filled Under:

Πετρούπολη: Ξυλοκόπησε βάναυσα την κόρη του για ένα μήνυμα που έστειλε από το κινητό στη μάνα της

Ενα μήνυμα που έστειλε η 18χρονη στη μητέρα της είναι πιθανόν η αφορμή του βάναυσου ξεσπάσματος του πατέρα, ο οποίος ήθελε να επανασυνδεθεί με την εν διαστάσει σύζυγό του.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, ο πατέρας της 18χρονης ο οποίος αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα διάβασε ένα μήνυμα που έστειλε η κοπέλα στη μαμά της. Σε αυτό της έλεγε:

"Μαμά μην γυρίσεις, ο μπαμπάς δεν αλλάζει". 

Τότε εκείνος έγινε έξαλλος, ξέφυγε από κάθε έλεγχο και της επιτέθηκε. Αρχικά τη χτύπησε, μετά επιχείρησε να την πνίξει και στη συνέχεια να την κάψει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν βρεθεί σημάδια στο λαιμό της 18χρονης, ενώ έβαλε και φωτιά σε τέσσερα σημεία του σπιτιού.

Το ζευγάρι βρίσκονταν σε διάσταση και η μητέρα έκανε διακοπές στην Κέρκυρα με τον 13χρονο γιο της. Ωστόσο, ο δράστης επιθυμούσε να τα ξαναβρούν.

Όπως αναφέρουν άλλες πηγές, η 18χρονη φαίνεται να διατηρούσε και σχέση με έναν νεαρό Αλβανό, γεγονός που εξόργισε περισσότερο τον πατέρα της.

Στο νοσοκομείο οι γιατροί διασπίστωσαν ότι η κοπέλα είναι χτυπημένη και φέρει και αμυχές από μαχαίρι. Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Θριάσιο, ενώ ο πατέρας της με εγκαύματα βρίσκεται στο ΚΑΤ. ΠΗΓΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌