Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Filled Under:

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ είπε ο ΤΣΙΠΡΑΣ! Δείτε λεφτά που ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ στους Γάλλους...



Όλοι γνωρίζετε πως οι Έλληνες βρισκόμαστε σε τραγική οικονομική κατάσταση και πως οι φόροι έχουν γονατίσει την ελληνική οικογένεια.
Όπως βλέπουμε όμως στο έγγραφο το ελληνικό κράτος και το ΥΠ.ΕΞ θεωρούν πολύ λογικό να δίνουμε 2,8 εκατ ευρώ σε Διεθνή Οργανισμό Γαλλοφωνίας. Προφανώς όταν γράφει ο Τύπος πως είμαστε αποικία εννοεί κάτι τέτοιο. Πικρό το αστείο θα πείτε αλλά σκεφτείτε το λίγο.
Ο οργανισμός έχει έδρα το Παρίσι και σκοπός του είναι η προώθηση της γαλλικής γλώσσας διεθνώς. Οι απορίες είναι εύλογες.
Για ποιο λόγο δίνουμε ως κράτος 2,8 εκατ ευρώ;
Τι κερδίζουμε;
Έχουμε λεφτά για κάτι τέτοιο ή θα ‘έπιαναν τόπο’ κάπου αλλού; 
Μήπως να τα δίναμε για να προωθήσουμε την ελληνική ή αρχαιοελληνική γλώσσα;
Τέλος αφού τα πληρώνουμε που τα πληρώνουμε. Για ποιο λόγο δε διδασκόμαστε δωρεάν τα γαλλικά; (τα γαλλικά του σχολείου δεν επαρκούν ούτε για να ψωνίσεις τσιγάρα από γαλλικό περίπτερο)  πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌