Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Filled Under:

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση! Απολύθηκε ξαφνικά γνωστός παρουσιαστής του ΑΝΤ1




Τίποτα δεν προμήνυε την απόφαση των ιθυνόντων του σταθμού. Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση της απολύσεις 10 εργαζομένων από το συγκρότημα του Αντ1.

Μεταξύ αυτών και ο γνωστός παρουσιαστής ο οποίος μέσα από μια ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ευχαριστεί το κοινό του και τους συνοδοιπόρους του. Επιπλέον δεν δίστασε να εκφράσει το παράπονο για το γεγονός αλλά όπως λέει ο ίδιο δεν έχει σημασία τώρα πια.
Διαβάστε την ανάρτηση του:
«Κυρίες και Κύριοι καλησπέρα σας. Είναι γεγονός μας απολύσανε. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρώην εργοδότη μας ο οποίος ήταν ακέραια σωστός με τα δικαιώματα μας.Θα ήθελα να ευχαριστήσω το προσωπικό του Ant1 για την αγάπη που μας έδειξε και την συμπαράσταση στα 3 χρόνια που είμασταν μαζί. Ένα παράπονο μου έμεινε η αλήθεια για το γιατί , αλλά δεν έχει και καμία ουσία αυτήν την ώρα. Πολλά φιλιά στους ηχολήπτες μας που μας ανέχτηκαν και που στην προκειμένη περίπτωση είναι οι αφανείς ήρωες της δουλειάς μας στους Security που μας υποδεχόντουσαν κάθε πρωί και σε όλους τους ακροατές που μας έδιναν την αγάπη τους. Ένα μεγαλύτερο στον κύριο Σόλωνα (τον καφετζή) που μας στάθηκε σαν πατέρας σε όλη αυτή την διαδρομή.Στους εκλεκτούς συναδέλφους που σέβομαι σαν επαγγελματίες του χώρου στους γονείς τα αδέλφια μου και τους φίλους που με στήριξαν σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή. Και ένα ευχαριστώ στην γυναίκα μου που δεν με αφήνει να λυγίσω. Σύντομα θα είμαι και πάλι στα ερτζιανά.Ευχαριστώ»
Ο λόγος για τον παρουσιαστή και πρώην ραδιοφωνικό παραγωγό του Ant1 Radio Κύπρου, Μέμνωνα Σωτηρέλη. Όλοι οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του σταθμού και δύο DJ’s ενημερώθηκαν αιφνίδια την περασμένη Παρασκευή για την απόλυση τους. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό συνέβη καθώς ο μιντιακός όμιλος ετοιμάζει το πλασάρισμα του Ελλαδικού ραδιοφωνικού σταθμού «Ρυθμός» στην Κυπριακή αγορά αντί του Ant1 Radio.ΠΗΓΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌