Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Filled Under:

ΞΕΚΙΝΗΣΕ 'ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ' στη Ν.Δ! Μακριά από τη Βάση ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ...



O αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης φαίνεται πως ξεκινά ένα ιδιότυπο αντάρτικο κατά του Προέδρου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη.
Παρουσία του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά πραγματοποιήθηκε στον κινηματογράφο ΑΒΑΝΑ του Ψυχικού η εκδήλωση  με θέμα: «Η ατυχής στη χώρα μας παρουσίαση της ατομικής ελευθερίας ως προνόμιο της αριστεράς.»
Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν,  ο συγγραφέας-πολιτικός αναλυτής Σάκης Μουμτζής και ο Αντιπρόεδρος, Βουλευτής Β´ Αθηνών, της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης.
Τον συντονισμό είχε  η Φαίνη Χατζηαθανασιάδου, δικηγόρος και  πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο.Ν.Δ. Φιλοθέης-Ψυχικού.
Τόσο ο Άδωνις Γεωργιάδης όσο και ο  Σάκης Μουμτζής στάθηκαν στην σημασία της ηθικής ανύψωσης του κόσμου της δεξιάς.
Αξίζει να τονίσουμε πως ο Άδωνις Γεωργιάδης κάνει συνεχώς αντιπολίτευση με το δίπολο αριστερά-δεξιά εν αντιθέσει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη που επιλέγει να κινείται μακριά από τις ιδεολογικές διαφορές. Είναι δεδομένο πως η βάση της Νέας Δημοκρατίας αισθάνεται πως η κεφαλή της Πειραιώς δεν την εκφράζει, ιδίως σε νομοσχέδια όπως η ταυτότητα του φύλου ή η Τουρκική Ένωση Ξάνθης. 
Ο Άδωνις Γεωργιάδης επιλέγει να κινείται αυτόνομα σε κάποια πράγματα, δυστυχώς όμως κι αυτός είναι δέσμιος της έλλειψης προγράμματος από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας. πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌