Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Filled Under:

Έξαλλος ιχθυοπώλης στη Μενεγάκη! Η ερώτηση που τον έβγαλε εκτός εαυτού




Μία από τις ελάχιστες φορές που η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε να «παγώνει» είδαμε σήμερα στην εκπομπή της, καθώς η ένταση που προκλήθηκε μεταξύ του ιχθυοπώλη που είχαν σε ζωντανή σύνδεση και του πάνελ της υπήρξε τεράστια.

Στην εκπομπή «Ελένη» μιλούσε ο επαγγελματίας ιχθυοπώλης από το Μενίδι, όταν η Ελιάνα Χρυσικοπούλου κατάφερε να τον βγάλει εκτός εαυτού με μία και μόνο ερώτηση.
«Μήπως είναι καλύτερα για λίγο καιρό, για λόγους ασφαλείας, να τρώει ο κόσμος και κατεψυγμένο ψάρι; Δεν είναι τόσο κακό το κατεψυγμένο πια. Ένας άνθρωπος που καταναλώνει πολύ ψάρι μήπως θα μπορούσε να το κάνει για λίγο καιρό;», ακούσαμε την Ελιάνα να λέει για να δεχθεί τα πυρά του επαγγελματία!
Ποια ήταν η αντίδρασή του; Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί! ΠΗΓΗ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌