Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Filled Under:

ΤΡΟΜΟΣ στους οπαδούς της ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ! Οι Ευρωπαίοι πολίτες ΘΕΛΟΥΝ τη Ρωσία...

Η απόλυτη πλειοψηφία των Βρετανών, των Γερμανών, των Γάλλων και των Πολωνών θέλουν καλύτερες σχέσεις μεταξύ των Βρυξελλών και της Μόσχας, σύμφωνα με το Γαλλικό ινστιτούτο κοινής γνώμης. Αυτό το αποτέλεσμα είχε δημοσκόπηση σε συνολικά 3.228 ερωτηθέντες άνω των 18 ετών.
Ερωτηθείς εάν θα ήθελαν να βελτιωθούν στο εγγύς μέλλον οι σχέσεις μεταξύ της Ε.Ε. και της Ρωσίας, το 87% των Γερμανών απάντησαν «ναι», όπως και το 85% των Πολωνών, το 79% των Γάλλων και το 68% των Βρετανών.
Εντύπωση προκαλεί ότι στη Γερμανία το 90% των ανδρών ερωτηθέντων είπε θέλει καλύτερες σχέσεις με τη Ρωσία. Στη Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο, το 82% και το 71% των ανδρών ερωτηθέντων ευνόησαν καλύτερους δεσμούς, αντίστοιχα.

Με πληροφορίες από Sputnik πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌