Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Filled Under:

ΕΥΓΕ ΒΑΣΙΛΗ!«Η Σημαία δεν είναι χαρτομάντηλο και πρέπει να την κρατάνε Ελληνόπουλα»...

O πρώην άσσος του ποδοσφαίρου, Βασίλης Τσιάρτας έγινε δεκτός από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο. Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα με τον Αρχιεπίσκοπο να συζητά με τον Βασίλη Τσιάρτα και για ποδόσφαιρο, ενώ έγινε αναφορά και σε πιθανή συνεργασία σε μια σχολή ποδοσφαίρου που θα ιδρύσει η Αρχιεπισκοπή.
Ακολούθησαν δηλώσεις κατά τις οποίες ο Αρχιεπίσκοπος τόνισε τις αρχές και τις αξίες σύμφωνα με τις οποίες πορεύεται η Εκκλησία και είπε:
«Οι θέσεις της είναι ξεκάθαρες και δεν ερμηνεύονται από τον καθένα. Μένουμε σε αυτές και τις υποτηρίζουμε». 
Ο Βασίλης Τσιάρτας από την πλευρά του τόνισε πως η σημαία δεν είναι χαρτομάντηλο και πρέπει να την κρατάνε Ελληνόπουλα….
Ερχόμαστε να σχολιάσουμε την είδηση που σας παραθέσαμε.
 ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΠΩΣ Η ΣΗΜΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΗΛΟ. Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε είναι ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΕΤΣΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
Ο Τσιάρτας μίλησε μέσα από την καρδιά του κι εξέφρασε το συναίσθημα της πλειοψηφίας των Ελλήνων. Τιμάμε, όχι το πανί προφανώς, αλλά αυτό που συμβολίζει η σημαία.
Το αίμα, τις θυσίες των προγόνων, το Έθνος, την Παιδεία και την κουλτούρα και φυσικά τη θρησκεία, ακριβώς διότι η Θρησκεία δημιουργεί κουλτούρα. Είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβουν κάποιοι προοδευτικοί;
Στο χέρι όλων των Ελλήνων είναι να πάψει η σημαία να αντιμετωπίζεται ως χαρτομάντηλο από την Κυβέρνηση. Στο χέρι την ώρα της κάλπης.
Βασίλη Τσιάρτα μπράβο. Μίλησες εξ ονόματος μας και μας εξέφρασες πλήρως. πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌