Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Filled Under:

Σε αυξημένη ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ το ΚΕΕΛΠΝΟ!Τι φοβούνται οι ειδικοί...

Σε αυξημένη εγρήγορση για ενδεχόμενες υγειονομικές συνέπειες εξαιτίας της φυσικής καταστροφής στην Δυτική Αττική, παραμένει το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ).
Μάλιστα πραγματοποιήθηκε επιστημονική συνάντηση-ενημέρωση στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «Θριάσιο», με θέμα «απειλές για τη δημόσια υγεία από τις πρόσφατες πλημμύρες στη Δυτική Αττική», στην οποία συμμετείχαν, ομάδα εμπειρογνωμόνων του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), ο διοικητής του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων, η Διοίκηση του νοσοκομείου, η Επιτροπή Νοσοκομειακών Λοιμώξεων και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του Θριασίου.
Στη συνάντηση τονίστηκε η ανάγκη «για συνεχή επιτήρηση και αυξημένη εγρήγορση για τυχόν εμφάνιση λοιμώξεων και συγκεκριμένων νοσημάτων σημαντικών για τη δημόσια υγεία, που μπορεί να σχετίζονται με την παρούσα φυσική καταστροφή. Με τα έως τώρα δεδομένα δεν υπάρχουν αναφορές λοιμωδών νοσημάτων ιδιαιτέρου ενδιαφέροντος για τη δημόσια υγεία».

newsbomb πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌