Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

Filled Under:

Ο μπόμπος και η δασκάλα‌‌

Μια μέρα ο Μπόμπος στο σχολείο, αφού τελείωσε το μάθημα και είχαν φύγει όλα τα παιδάκια, λέει στη δασκάλα:
– Κυρία έχω 100 ευρώ.  Αν σου τα δώσω να σου πιάσω λίγο το μπουτάκι;
– Τι πράγματα είναι αυτά που λες Μπόμπο; του λέει.
 
– Κύρια να τα κάνω 200 ευρώ; Το σκέφτεται η κύρια και συμφωνεί μαζί του. Αφού τη χουφτώνει κανονικά της λέει: – Κυρία να σου δώσω 300 ευρώ να σου πιάσω το βυζάκι;
– Και δεν το πιάνεις; του λέει η κύρια. – Κυρία, της λέει, να σου δώσω 400 ευρώ να βγάλεις έξω τις βυζάρες σου να τις γλύψω; Συμφωνεί η κύρια και της τα γλύφει.
‌‌– Κυρία μίας και φτάσαμε εδώ να σε πάρω από μπροστά για 600 ευρώ; Δεν το σκέφτεται καθόλου η δασκάλα, κατεβάζει το κυλοτάκι και ο Μπόμπος τη γαμάει. Μετά το γαμήσι της λέει ο Μπόμπος:
– Κυρία έχω άλλα 400 ευρώ. Να στα δώσω να σε mαμήσω απ` τον κ*λο; – Κοίταξε να δεις μπόμπο του λέει η κύρια, από πίσω είμαι παρθένα.
– Με το γαριδάκι που έχω κύρια δεν θα καταλάβαιτε τίποτα. Αυτή το σκέφτεται λίγο και συμφωνεί. Αφού τη mαμάει και από κ*λο, χαιρετιούνται και ο Μπόμπος φεύγει. Ενώ έφευγε χαρούμενη η κύρια που είχε μαζέψει τόσα λεφτά, τη συναντάει ο διευθυντής και της λέει:
– Τι γίνεται κύρια Παπαδοπούλου, σας έδωσε ο Μπόμπος τα χρήματα του μισθού σας που του έδωσα να σας φέρει; ΠΗΓΗ
‌‌

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌