Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Filled Under:

ΕΚΤΑΚΤΟ! Γεμίζουν την ΕΛΛΑΔΑ με "ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ"...



Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει. Όπως αναφέρουν από χθες διάφορα δημοσιεύματα, σε τρία ξενοδοχεία των ορεινών Γρεβενών έχουν μεταφερθεί 156 λαθροπρόσφυγες από τη Χίο.
Οι πρόσφυγες-λαθρομετανάστες είναι ενταγμένοι σε πρόγραμμα του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης του ΟΗΕ και ως εκ τούτου θα τους παρέχουν στέγη, τροφή και χρήματα.
Πρόκειται για 71 ανθρώπους από τη Συρία, 26 από το Ιράκ, 12 από το Αφγανιστάν, 20 από την Παλαιστίνη, 3 από το Ιράν, 9 από το Κουβέιτ, 2 από τη Σομαλία, 1 από το Σουδάν και 1 από τη Γουινέα.
Ήδη κατά την άφιξή τους οι λαθροπρόσφυγες αρνήθηκαν να πάνε στο ξενοδοχείο και απαίτησαν να πάνε στην πόλη των Γρεβενών. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ήδη ένταση η οποία μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερα προβλήματα σύντομα στον τοπικό πληθυσμό.
Μην ξεχνάμε ότι τα Γρεβενά είναι κοντά στην Εγνατία Οδό και δεν αποκλείεται επίσης να κλείσουν το δρόμο εάν με κάτι είναι δυσαρεστημένοι. Υπάρχουν πολλοί πρόθυμοι «αλληλέγγυοι» να τους οδηγήσουν άλλωστε... πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌