Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Filled Under:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ "άδειασμα" του Πενταγώνου στους Κούρδους: «Δεν μας αφορά η ΕΠΙΘΕΣΗ στο Afrin»...

Την ουρά της απ’ έξω έβγαλαν οι Ηνωμένες Πολιτείες σχετικά με την επίθεση της Τουρκίας στην Συρία και στο Afrin, καθώς υποστήριξαν ότι η επιχείρηση δεν τις αφορά και δεν τις επηρεάζει άμεσα.
Συγκεκριμένα το Αμερικανικό Πεντάγωνο υποστήριξε ότι οι Αμερικανο-Τουρκικές σχέσεις δεν πρόκειται να οδηγηθούν στο χάος λόγω της Τουρκικής εισβολής στο Afrin, καθώς «Δεν είναι οι δικοί μας στο Afrin επομένως δεν μας επηρεάζει άμεσα» αδειάζοντας εντελώς τους Κούρδους.
Είναι μια απίστευτη δήλωση, εάν σκεφτούμε ότι τόσο καιρό οι ΗΠΑ εφμανίζονται ως προστάτες των Κούρδων. Ήδη αρνήθηκαν οποιαδήποτε βοήθεια στους Κούρδους του Ιράκ όταν ζητούσαν την ανεξαρτησία τους, ενώ τώρα κάνουν πίσω στην επίθεση που δέχονται οι Κούρδοι της Συρίας από την Άγκυρα.
Τα συμπεράσματα δικά σας...

Με πληροφορίες από TRT πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌