Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Filled Under:

Έλληνας υπουργός ζήτησε μίζα από ομογενείς επενδυτές!Δημοσίευμα ΣΟΚ…

 Σάλο έχει προκαλέσει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας Ελλήνων ομογενών με έδρα τη Νέα Υόρκη www.kalami.us που αποκαλύπτει σκάνδαλο και εμπλέκεται Έλληνας γνωστός υπουργός!
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Έλληνας υπουργός ζήτησε μίζα από ομογενείς επενδυτές.
Στο τέλος του καλοκαιριού 2017, τρεις Ομογενείς από ΗΠΑ, με τις οικογένειές τους, επισκέφτηκαν την Ελλάδα. Δύο ήταν μεγαλοεπιχειρηματίες και ο τρίτος ο δικηγόρος τους και κοινός τους φίλος. Συναντήθηκαν με »μεγαλο-υπουργό». Αυτός, κατάλαβε ότι ήταν σοβαροί επενδυτές και εννοούσαν ότι έλεγαν. Προς το τέλος της συνομιλίας, τους έδωσε ένα σημείωμα στο οποίο αναγραφόταν ο αριθμός λογαριασμού σε τράπεζα ευρωπαϊκής πόλης, λέγοντάς τους: »Φροντίστε να βάλετε ένα καλό ποσό και τα υπόλοιπα θα γίνουν». Αηδιασμένοι, έφυγαν και τώρα, σε κάθε σχετική συζήτηση στην πόλη που ζουν στις ΗΠΑ, αναφέρουν δημόσια το γεγονός.
ΑΝ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ (και μόνο ο πρωθυπουργός) ενδιαφέρεται, τα ονόματα των 3 (με διευθύνσεις και τηλέφωνα), στην διάθεσή του, μαζί και οι λεπτομέρειες της συνάντησης. Οι 3, δεν θα είχαν αντίρρηση να κάνουν και ένορκη κατάθεση.
Σημ.: Οι 3, ΔΕΝ ασχολούνται με πολιτικά Ελλάδας, ούτε έχουν σχέση με κόμματα.
Ereportaz
Σχόλιο VoiceNews θεωρούμε αυτονόητο πως πρέπει η δικαστική εξουσία να κινηθεί ώστε αν υπάρχουν ένοχοι να τιμωρηθούν διαφορετικά να πάψει να πέφτει σκιά πάνω από τα πολιτικά πρόσωπα. πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌