Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Filled Under:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ για τις ‘ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ’! Δείτε πώς σας ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ…

Μία νέα δημοσκόπηση εμφανίστηκε σήμερα της εταιρείας Palmos Analysis για λογαριασμό του Tvxs.gr. Σε αυτή τη δημοσκόπηση διαβάζουμε διάφορα πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία τα οποία όμως προκαλούν το κοινό αίσθημα.
Απλά για την ιστορία να αναφέρουμε πως η ΝΔ διατηρεί ισχυρό προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου (20,8% έναντι 11,9%), ωστόσο εμφανίζει σαφή μείωση της συσπείρωσής της σε σχέση με έναν χρόνο πριν (από το 82% στο 68%) που οφείλεται κυρίως στην αύξηση των αναποφάσιστων ψηφοφόρων της του Σεπτεμβρίου του 2015 κατά περίπου 10 ποσοστιαίες μονάδες.

Από εκεί και πέρα όμως πρέπει να τονίσουμε κάποια πράγματα στον ελληνικό λαό διότι βλέπουμε πως δημιουργείται μία αλλοπρόσαλλη κατάσταση με την πρόθεση ψήφου και δημιουργούνται τεχνητά δεδομένα.
Καταρχάς όσοι δεν απαντούν ή θα ψηφίσουν λευκό ή δεν θα ψηφίσουν φτάνουν στο 41,7% ένα ποσοστό που στην ουσία αποκλείει κάθε δημοσκόπο από το να βγάλει συμπέρασμα.
Πέραν τούτου όμως που είναι και γνωστό, στην ταυτότητα η δημοσκόπηση δηλώνει περιθώριο λάθους το 3,1% το οποίο είναι τεράστιο νούμερο. Σκεφτείτε πως ένα κόμμα χρειάζεται 3% για είσοδο στη Βουλή κι εδώ το ποσοστό είναι ακόμα μεγαλύτερο.

Με τον τρόπο αυτό ο οποιοσδήποτε ‘ανασταίνει’ νεκρούς και ‘δολοφονεί’ ζωντανούς.
Τώρα… το ότι η ίδια δημοσκοπική εταιρεία έδειχνε μεταστροφή της κοινής γνώμης στο όνομα των Σκοπίων (έδειχνε πως οι Έλληνες αποδέχονται ολοένα και περισσότερο τον όρο Μακεδονία για την ΠΓΔΜ) είναι προφανώς μία σατανική σύμπτωση… ΠΗΓΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌