Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Filled Under:

ΟΡΓΗ ΡΩΣΙΑΣ! Εκβιασμός οι απειλές των ΗΠΑ στην Άγκυρα για τα S-400…

Την οργή της εξέφρασε η Μόσχα για την προειδοποίηση των ΗΠΑ να υποβάλλουν κυρώσεις στην Τουρκία, αν αγοράσει τα ρωσικά S-400.
Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ χαρακτήρισε «εκβιασμό» τις απειλές της Ουάσινγκτον, σε συνάντηση που είχε με την αυστριακή ομόλογο του Κάριν Κνάισλ.
«Αυτό που δήλωσε ο κύριος Μίτσελ, ότι η Άγκυρα κινδυνεύει να υποστεί κυρώσεις, εάν αγοράσει από την Ρωσία τους S-400, συνιστά ένα συγκεκριμένο παράδειγμα εκβιασμού που προσβλέπει στη δημιουργία συνθηκών αθέμιτου ανταγωνισμού προς όφελος των αμερικανικών εταιρειών», σχολίασε ο Λαβρόφ.
Η δήλωση για το ενδεχόμενο κυρώσεων έγινε από τον αμερικανό υφυουργό Εξωτερικών, με αρμοδιότητα την Ευρώπη και την Ευρασία, Γουές Μίτσελ. Ο Μίτσελ είχε επισημάνει ότι η Άγκυρα μπορεί να υποστεί κυρώσεις σε περίπτωση που προβεί στην αγορά των ρωσικών οπλικών συστημάτων S-400 πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌