Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Filled Under:

ΤΡΕΜΟΥΝ οι ηλικιωμένοι στην Αθήνα! Συνεχείς οι ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ από αδίστακτους ληστές…

Τρόμος στους δρόμους της Αθήνας από αδίστακτους ληστές που επιτίθενται σε ανυπεράσπιστες ηλικιωμένες και τους αρπάζουν τους σταυρούς και τις αλυσίδες που φορούν στον λαιμό.
Δύο περιστατικά μέσα στο Σαββατοκύριακο δείχνουν ότι οι κακοποιοί επιλέγουν πλέον ηλικιωμένες γυναίκες που δεν μπορούν να αντιδράσουν και επιτίθενται ακόμη και μέρα μεσημέρι σε κεντρικά σημεία για να εξασφαλίσουν τη λεία τους.
Το πρώτο συμβάν σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στο Περιστέρι. Άγνωστος δράστης, προσέγγισε μια 70χρονη γυναίκα, της όρμησε και πριν προλάβει να αντιδράσει, της άρπαξε την αλυσίδα που φορούσε και εξαφανίστηκε.
Το μεσημέρι της Κυριακής, στις 14:00 στην πλατεία Ύδρας στην Αγία Παρασκευή, μια 78χρονη γυναίκα δέχτηκε παρόμοια επίθεση από έναν αλλοδαπό. Ο ληστής, που όπως κατέθεσε στην Αστυνομία, ήταν μελαψός, κοντός και γεροδεμένος, την πλησίασε και της τράβηξε με βία από τον λαιμό, μια χρυσή αλυσίδα με σταυρό.
Οι επιθέσεις σε βάρος ηλικιωμένων γυναικών πληθαίνουν.
Και αυτό συμβαίνει καθώς όπως λένε οι αστυνομικοί πλέον οι κακοποιοί επιλέγουν στόχους χαμηλού ρίσκου. Δηλαδή ηλικιωμένους, κυρίως γυναίκες που δεν μπορούν να αντιδράσουν και να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα να χτυπούν και να εξαφανίζονται.
parapolitika.gr πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌