Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Filled Under:

O Αμυράς κατακεραυνώνει Κυρίτση: Με φωτογράφιζε κρυφά…

Με πολλές αναρτήσεις του στο twitter ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς επιτίθεται στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Κυρίτση και καταγγέλλει ότι όταν συναντήθηκαν στο τηλεοπτικό πλατό του Epsilon ο κ. Κυρίτσης τον φωτογράφιζε κρυφά.
Ο κ. Αμυράς χρησιμοποιεί σκληρές εκφράσεις κατά του Γιώργου Κυρίτση χαρακτηρίζοντάς τον μεταξύ άλλων «πολιτικό ρουφιανάκι» και περιγράφει το περιστατικό λέγοντας ότι όταν αντιλήφθηκε ότι τον φωτογράφιζε κρυφά του ζήτησε να σβήσει τις φωτογραφίες από το κινητό του.



Πολιτικό ρουφιανάκι ο βουλευτής Κυρίτσης τ Συριζα, (ναι αυτός π είπε οτι κατουρήθηκε πάνω του όταν ψήφιζε με χάρη τα Μνημόνια Τσίπρα-Καμμένου) με άψογη Κυπατζίδικη μέθοδο με φωτογράφιζε ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ, μόλις τον πήραμε χαμπάρι πρώτα έκανε τον ανήξερο ο δειλός, μετά τις έσβησε!



Επεισόδιο με Κυρίτση-1ο: Ήμουν στο κανάλι Ε περιμένοντας να μπω στο πλατό με άλλα 3 άτομα. Ο Κυρίτσης περίμενε αλλού κ κάποια στιγμή αντιλαμβάνομαι βαβούρα πίσω μου, ήταν ο ένας από τους 3 που ζήταγε από τ Κυρίτση να μην τον φωτογραφίζει στα κρυφά…


Επεισόδιο με Κυρίτση-2ο: ...κ να σβήσει όσες φωτο του είχε τραβήξει.
Πήγα κ γω στ Κυρίτση κ τον ρώτησα αν φωτογράφιζε κ εμένα, στην αρχή το αρνιόταν μετά όμως τον έβαλα να σβήσει κ τις φωτό που μ’ έβγαζε στα κρυφά!
Αυτοί είναι οι Συριζανελ!

newsit.gr πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌