Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

Filled Under:

Προβλήματα, πρόεδρε Ερντογάν; Νεα αναβολή στην απόφαση της Volkswagen για ίδρυση βιομηχανίας στην Τουρκία…

H Volkswagen για μια ακόμη φορά ανέβαλε την απόφαση για ίδρυση βιομηχανίας στην Τουρκία
Σύμφωνα με είδηση της τελευταίας στιγμής, ο γερμανικός κολοσσός Volkswagen, ανακοίνωσε πως το νωρίτερο τον Φεβρουάριο, θα πάρει την απόφαση σχετικά με την ίδρυση στην Μανίσα της βιομηχανίας στην οποία θα απασχοληθούν 4-5 χιλιάδες άτομα,. Αναφέρεται πως εκτός της Τουρκίας υπάρχουν και άλλες επιλογές επί τάπητος.
Η Volkswagen ανακοίνωσε πως το νωρίτερο τον Φεβρουάριο θα πάρει την απόφαση της σχετικά με την μονάδα που σχεδιάζεται να ιδρυθεί στην Τουρκία.
Σε είδηση της DW που στηρίζεται σε πηγές από το κέντρο της εταιρίας στο Βολφσμπουργκ, αναφέρεται πως ¨Η τελική αξιολόγηση σχετικά με την βιομηχανία, θα τεθεί επί τάπητος, το νωρίτερο στα μέσα του πρώτου τριμήνου του 2020¨.
ΕΙΧΕ ΑΝΑΒΛΗΘΕΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ

Η σχετική απόφαση σχετικά με την μονάδα που είχε σχεδιαστεί να παράγει να τα μοντέλα Superb και Pasat, αναμενόταν πως θα ανακοινωνόταν τον Οκτώβριο. Αλλά ή εταιρία ανακοίνωσε πως ανέστειλε την απόφαση της, λόγω των διενέξεων που δημιούργησε στην γερμανική και στην παγκόσμια κοινή γνώμη, η στρατιωτική επιχείρηση Πηγή Ειρήνης, που άρχισε η Τουρκία στις 9 Οκτωβρίου.
Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΕΠΙ ΤΑΠΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΙΣΑ
Σε περίπτωση που στο τέλος του διαστήματος αυτού, δεν βγει κάποια απόφαση, τότε πιστεύεται πως η εταιρία αντί για νέα βιομηχανία θα προτιμήσει την διεύρυνση σε κάποια από αυτές που ήδη διαθέτει, κάτι που πιστεύεται πως αποτελεί ευκαιρία για τις εγκαταστάσεις της εταιρίας στην Αν. Ευρώπη.
Παρατηρητές του κλάδου αναφέρουν πως στο πλαίσιο αυτό είχε έρθει στην επικαιρότητα η Μπρατισλάβα.
Στην περίοδο της νέας αναζήτησης, ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής της Τουρκίας ήταν η Βουλγαρία, ενώ αιτήματα φιλοξενίας της βιομηχανίας είχαν υποβληθεί επίσης από Ρουμανία και Ελλάδα.
……………..
https://www.sondakika.com/haber/haber-volkswagen-fabrika-yatirimi-icin-turkiye-12715866/
13/12/2019πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌