Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Filled Under:

Σοκάρει η μαρτυρία 11χρονης που εκμεταλλευόταν σεξουαλικά 59χρονος κτηνοτρόφος από τη Λευκωσία!



Κτηνοτρόφος από χωριό της επαρχίας Λευκωσίας, καταχρώμενος την εμπιστοσύνη της οικογένειας 11χρονης, την καλούσε στη φάρμα του και ασελγούσε επάνω της.
Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσαν στο Δικαστήριο τόσο το ανήλικο θύμα, όσο και οι γονείς της και ο 12χρονος αδερφός της, ο 59χρονος, λόγω της φιλικής σχέσης την οποία διατηρούσε με την οικογένεια των δύο ανηλίκων, επιδίωκε να τον επισκέπτονται στη φάρμα του. Εκεί, απομόνωνε την ανήλικη και ασελγούσε επάνω της.
Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πολίτης», αυτό προέκυψε από τις καταθέσεις των μαρτύρων κατηγορίας και συνέβη τουλάχιστον τρεις φορές, κατά τις οποίες ο κατηγορούμενος κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχο του 11χρονου θύματος και στη συνέχεια τη χάιδευε και τη φιλούσε σε διάφορα μέρη του σώματός της.
Χαρακτηριστική είναι η μαρτυρία του 12χρονου αδερφού της ανήλικης, που κατέθεσε ότι «σε μια επίσκεψή τους στη φάρμα και ενώ η αδελφή του ήταν κάπου με τον κατηγορούμενο, εκείνη επέστρεψε κλαίγοντας. Όταν τη ρώτησε γιατί έκλαιγε, ο κατηγορούμενος απάντησε ότι της επιτέθηκε ένα ζώο και φοβήθηκε.
Αποκαλυπτικές είναι και οι καταθέσεις ψυχολόγων στις οποίες ανέφεραν ότι, λόγω της σεξουαλικής εκμετάλλευσης, που υπέστη η 11χρονη, παρουσίασε «οξεία διαταραχή μετά από τραυματικό στρες, είχε αναπτύξει έντονη απέχθεια για το σώμα της και ιδεοψυχαναγκαστικού τύπου φοβία για τα γεννητικά της όργανα», ενώ είχε γίνει αντιδραστική και μη συνεργάσιμη.
Οι ορέξεις του 59χρονου κτηνοτρόφου φαίνεται να μην περιορίζονταν στις ασελγείς πράξεις εις βάρος του ανήλικου κοριτσιού. Όπως προέκυψε από την κατάθεση του πατέρα της 11χρονης, ο κατηγορούμενος είχε βάλει στο μάτι και τη μητέρα της στην οποία φέρεται να είχε κάνει «άσεμνη πρόταση».
Μάλιστα, σύμφωνα με τον «Π», στην απόφαση του Δικαστηρίουαναφέρεται ότι επρόκειτο για «φλερτ», για το οποίο ο καταδικασθείςζήτησε τελικά συγγνώμη, γεγονός που έκανε τον θιγόμενο σύζυγο και πατέρα να θεωρήσει ότι το θέμα είχε λήξει.
Το Δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 59χρονο κτηνοτρόφο για τις κατηγορίες της σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκου και απειλής βιαιοπραγίας και του επέβαλε ποινή φυλάκισης τριών ετών, ενώ η καταδίκη του επικυρώθηκε από το Εφετείο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌